Mega Fortune Jackpot

Mega Fortune Jackpot er en av NetEnt store slagere.

Denne spilleautomaten med jackpotter på mange millioner har gledet Norske som utenlandske spillere i mange år. Oppfølgeren Mega Fortune Dreams har omtrent de samme symbolene som den vanlige Mega Fortune Jackpot spilleautomaten.

Mega Fortune Jackpot

Mega Fortune Jackpot er en spilleautomat med luksus tema og det passer veldig fin om du skulle vinne jackpotten. dyre klokker, yachter, champagne og diamanter er overalt her. Det er veldig få som kan unne seg ett luksusliv. Men med en lykkelig spinn på Mega Fortune kan alle drømmene bli virkelighet. Mega Fortune Jackpot er spilleautomaten som betaler ut både flest milliongevinster og blant de størst milliongevinstene. På Mega Fortune kan du virkelig vinne skikkelig mye penger.

Mega Fortune har tre progressive jackpotter, det vil si at de vokser hele tiden. jackpottene er nemlig Mega (den største) , Major (mellomste) og Rapid (den minste jackpotten). Mega-jackpoten som gir de største gevinstene. Den betaler alltid flere millioner og noen gang per år kan en lykkelig vinner faktisk vinne over 100 millioner i norske kroner. For å ha sjansen til å vinne en jackpot på Mega Fortune må du først og fremst få tre symboler med bonus på hjul 3-5. Da aktiveres et bonusspill der du skal spinne på et lykkehjul og håpe på at hjulets pil stopper på en jackpotgevinst.

Rank
Casino
Bonus
Rating
Visit
1
10 Gratisspinn + Sett inn 100,- Spill for 600,-T & C Apply
2
6000,- i bonus og 250 freespinsT & C Apply
3
Sett inn 200 kr spill for 1000 kr + 100 freespinsT & C Apply

Flere vinnersjanser på Mega Fortune Jackpot

De progressive jackpottene er absolutt ikke alt denne jackpot spilleautomaten kan tilby. Mega Fortune har også jokersymboler, scattersymboler, en funksjon for freespins med multiplikatorer. Tre eller flere scatters gir deg et tilfeldig antall freespins. Sammen med en multiplikator som kan gå helt opp til 10x. Får du flere scatters på hjulene mens dine freespins er i gang, vinner du flere freespins eller høyere multiplikatorer. Jokersymbolet symbolet erstatter alle vanlige symboler og er også det symbolet som gir høyest betalt i spillet.

Mega Fortune har gjort mange spillere på spilleautomaten en god del rikere.

Spilleautomater med Jackpot

Skal du teste spilleautomater med jackpoter er det lurt å vente så de har blitt ganske store. Det ikke nødvendigvis fordi sjansen til å vinne en jackpot øker, men dersom du skulle være heldig så vinner du mye. Jackpot spilleautomater er som vi har skrevet om tidligere styrt av en RNG (Random Number Genarator) og betaler selvfølgelig ut gevinster helt tilfeldig. Årsaken til at du bør vente til premien er høyere en gjennomsnittet, er fordi da vinner du maksimalt om du først skulle ha flaks. Om du har mye flaks kan kanskje NM i flaks hos Coolbet være noe for deg?